top of page

Noi suntem AllMotion

Ambrozie Fodor NO-BG.png

Ambrozie Fodor

Taekwon-Do

Absolvent al Facultații de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB Cluj-Napoca și al Centrului Național de Formare și Perfecționare al Antrenorilor din București (cu specializare Antrenor de Taekwon-Do ITF) și Preparator Fizic și Sportiv. Masterand în Managementul Sportului și al Activităților Sportive în cadrul UBB Cluj-Napoca. În calitate de sportiv, a fost multiplu campion național și a reprezentat România la mai multe ediții ale Campionatului Balcanic de Taekwon-Do fiind prezent pe podium de fiecare dată. Arbitru Internațional Clasa „A” și Instructor Internațional, deținător a unei centuri negre cu V DAN în Taekwon-Do. În prezent Președintele ACS AllMotion și antrenor de Taekwon-Do.

Incze Karoly

Taekwon-Do & WAKO

Instructor Sportiv de Taekwon-Do ITF și Arbitru Internațional Clasa „A”, deținător a unei centuri negre cu IV DAN în Taekwon-Do. În calitate de sportiv, a reprezentat România la mai multe ediții ale Campionatului European și Balcanic de Taekwon-Do, unde s-a clasat întodeauna pe podium. Ca instructor, a obținut prin elevii lui multiple titluri la competiții naționale și internaționale. În prezent Antrenor Coordonator al secției de Taekwon-Do și Kickboxing WAKO din cadrul ACS AllMotion.

Incze Karoly NO-BG.png
Diana Chiș NO-BG.png

Diana Chiș

Handbal

Absolventă a Facultații de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB Cluj-Napoca și Preparator Fizic și Sportiv. Masterand în Managementul Sportului și al Activităților Sportive în cadrul UBB Cluj-Napoca. În prezent Antrenor Coordonator a secției de Handbal din cadrul ACS AllMotion.

Florin Socaciu

Jiu-jitsu & MMA

Instructor Sportiv de arte marțiale, deținător a unei centuri negre cu I DAN în Jiu-jitsu, specializat în luptă la sol, MMA și Autoapărare la școlile de arte-marțiale din New-York (SUA), cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Fost jucător de fotbal al echipelor Universitatea Cluj, Armăturia Zalău și FC Bihor Oradea. A evoluat în Brunei timp de doi ani, câștigând Campionatul și Cupa Bruneiului, fiind și component al Echipei Naționale a Bruneiului pentru care a marcat patru goluri. În prezent Antrenor Coordonator al secției de Jiu-jitsu, MMA și Autoapărare a ACS AllMotion.

Florin Socaciu NO-BG.png
Adrian Nistor NO-BG.png

Adrian Nistor

Gimnastică

Absolvent al Facultații de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB Cluj-Napoca, specializat în Gimnastica Artistică și Kinetoterapie. Masterand în Stiința Sportului în cadrul UBB Cluj-Napoca, cu o experiență de 18 ani în domeniul educației. A fost profesor de educație fizică și sport la mai multe școli din Cluj-Napoca, antrenor de gimnastică în Qatar, SUA și România, membru fondator al Academiei de Gimnastică Cluj. În prezent Antrenor Coordonator al secției de Gimnastică din cadrul ACS AllMotion.

bottom of page