top of page

Siguranța copiilor în sport

Siguranța și protecția copiilor noștri în sport reprezintă fundamentul pe care se construiește fiecare program și activitate.

Echipa AllMotion, demonstrând angajamentul față de siguranța copiilor în sport, ținând cu mândrie diplomele de absolvire a cu

La Clubul Sportiv AllMotion, siguranța și protecția copiilor noștri în sport reprezintă fundamentul pe care se construiește fiecare program și activitate. În parteneriat cu Fundația Terre Des Hommes, ne angajăm să asigurăm un mediu în care fiecare copil să se simtă în siguranță, protejat și respectat. Acest angajament reflectă convingerea noastră profundă că un mediu sportiv sigur este esențial pentru dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a tinerilor sportivi. Prin politici de siguranță și protecție meticulos elaborate și prin respectarea drepturilor copiilor în toate aspectele activității sportive, Clubul AllMotion își ia angajamentul de a oferi o experiență sportivă pozitivă, educativă și, mai presus de toate, sigură pentru toți membrii noștri.

bottom of page