top of page
ensy team.jpeg

Partenerii AllMotion

Partenerii noștri joacă un rol esențial în succesul și dezvoltarea continuă a Clubului Sportiv AllMotion. Cu sprijinul lor putem asigura desfășurarea activităților noastre în cele mai bune condiții, oferind astfel sportivilor noștri resursele și suportul necesar pentru a excela atât în competiții, cât și în dezvoltarea personală. Suntem profund recunoscători pentru încrederea și angajamentul fiecărui partener care contribuie la construirea unei comunități  mai puternice, care să inspire generații de campioni.

Ensy

ENSY

Partener Platinum

Suntem mândri să fim partenerii Clubului Sportiv AllMotion, o colaborare care reflectă angajamentul nostru față de promovarea sănătății, sportului și excelenței. Credem cu tărie în puterea sportului de a uni oamenii și de a inspira generații, iar parteneriatul nostru este un pas important în această direcție.” 

LEMNUL VERDE

Partener Gold

”Suntem o afacere de familie ajunsă la a doua generație, și înțelegem valoarea comunității și a creșterii împreună. Suntem onorați să sprijinim Clubul Sportiv AllMotion și să contribuim la formarea unui mediu în care tinerii sportivi pot să-și urmeze pasiunea și să-și atingă potențialul maxim. Ne bucurăm să facem parte din călătoria lor!”

Lemnul Verde

BEGA MINERALE

Bega Minerale

Partener Gold

”AllMotion reprezintă pentru noi un exemplu de excelență și dedicare, iar sprijinul nostru reflectă angajamentul față de performanță și față de creșterea împreună a unui viitor mai bun pentru tinerii noștri sportivi și pentru comunitatea din care facem parte.”

ALLIMEX

Partener Gold

”Suntem entuziasmați să sprijinim Clubul Sportiv AllMotion în călătoria lor spre promovarea unui stil de viață activ și sănătos. Prin parteneriatul nostru, dorim să subliniem importanța sustenabilității atât în sport, cât și în protejarea mediului. Ne mândrim să fim alături de AllMotion, contribuind la dezvoltarea tinerelor talente și inspirând comunitatea să aleagă un viitor verde.”

Allimex

KOLUMBUS

Kolumbus

Partener Silver

”Kolumbus se alătură Clubului Sportiv AllMotion, oferind transport sigur și confortabil pentru evenimentele sportive. Parteneriatul nostru facilitează accesul la competiții, garantând că sportivii ajung la destinație relaxați și pregătiți. Este o plăcere să susținem aspirațiile și succesul tinerilor atleți.”

DAE DO

Partener Silver

”Dae Do, lider în echipamente pentru arte marțiale, susține AllMotion oferind produse de top pentru sportivi. Prin parteneriatul nostru, asigurăm echipamente de calitate pentru performanță și siguranță în antrenamente și competiții.”

Daedo

NEXT SPORT

Partener Silver

Next Sport

”Next Sport este mândru să fie alături de Clubul Sportiv AllMotion, oferind echipamente sportive de elită personalizate. Ca partener de încredere, ne angajăm să susținem performanța sportivilor prin produse de înaltă calitate, contribuind la succesul și dezvoltarea lor pe scenă națională și internațională. ”

FEFS

Partener Silver

”Facultatea de Educație Fizică și Sport este onorată să colaboreze cu Clubul Sportiv AllMotion, unind forțele pentru a promova excelența în sport și educație. Parteneriatul nostru subliniază angajamentul comun pentru dezvoltarea abilităților sportive ale tinerilor, oferindu-le acces la o educație de calitate și la oportunități de antrenament de înalt nivel.”

Facultatea de Educatie Fizica si Sport
bottom of page